Länge sedan sist!

Hej på er!

 

Ojojojojoj vad det har hänt grejer här hemma sedan sist. Vi har hunnit med ytterligare en hundutställning också har Thelma hunnit med att bli skendräktikg!

 

I början av hennes skendräktikhet, innan jag visste att det var det hon var, hade jag panik. Hon ville inte äta på flera dagar, Thelma äter allt- jämt!

 

Sen på promenaderna halkade hon efter, det var liksom ingen fart i henne. Kändes som om hon åldrats tio år på typ 3 dagar. Hon får ju tillräckligt med motion så konditionen kunde det inte bero på.

 

Sen gick hon från perfekt i hulllet till fet! Som tur var träffade vi en tjej som heter Linda och håller på med laser för hundar. Hon sa direkt att hon var skendräktig och tuttig som bara den, så det var ju skönt!

 

Slapp man gå till veterinären och få det konstaterat. För visst är hon skendräktig. Sur på andra hundar om de ska sniffa henne i baken, precis som i början av löpet.

Bär runt hennes bollar och knutar, slickar på dem och bäddar lite smått.

 

Självklart bryter vi allt så hon ska inse att hon inte behöver gå runt och vara skendräktig. Jag vill ut och träna med henne och hon vill också träna, men bara på sånt som hon tycker är roligt.

 

Man kan verkligen skylla allt på skendräktigheten har jag märkt. När jag var ute och tränade henne häromdagen så ville hon inte göra något nytt alls. Vet inte hur länge jag höll på bara genom att försöka få igång henne, men icke.

 

Gick in och läste på och där stod det att det är näst intill omöjligt att försöka lära sin tik nya saker när hon är skendräktig. Hon tror att hon ska få ligga inne i soffan hela dagarna, medan jag vill motionera henne mera.

 

Aja, nu är det väl förhoppningsvis snart över! Nu har ni fått en lägesuppdatering iaf, ska försöka uppdatera så snart som möjligt igen om hur det gått på de båda hundutställningarna!:)

 

Ha det bra, puss och kram!

 

En slank och fin Thelma... Haha, nu längtar vi till sommaren med massor av sol och bad!



RSS 2.0