Bilder...

Skulle ha laddats upp med förra inlägget. Campare och aggressiv!:) och nu vet jag thelmas resultat men håller på det en stund till här på bloggen!:)


Utställning!

Är på hundutställningen i matfors nu, eller rättare sagt vid birsta.;)

Thelma ligger under mina ben, filosoferar och tigger korv av alla som har. Många har svårt att slita sig från hennes charm så en och annan korv har hon lyckats charma åt sig! Fläskdorisen min!

Funderar på om jag ska ställa henne som hiphopare, campare, eller aggressiv hund? Alla hundar skäller och har sig så jag hjälpte Thelma att se lite aggressiv ut!

Hennes kompis dobby gick inte vidare, han hade för långt mellan öronen. Alla domare är inte utbildade och alla domare tycker ju inte likadant.. Thelma tycker iaf att han är världens sötaste chihuahua!;)

Får se hur det går för Thelma. Uppdaterar när jag vet! Vi lär väl gå ut i ringen om drygt en timma!

Puss!

Skulle ha publicerats runt 11.00....


Gooooooodmooorroooooon!!

Här ligger vi och drar oss på morgnarna. Thelmas husse är ju bara hemma under helgerna nu förtiden så då gäller det att passa på!

Såhär mojsigt har hon det då, inte alltid man vaknar upp såhär!

Thelma är verkligen en livsnjutare. Kliver jag upp åtta så vaknar hon inte ens!! Kommer upp efter någon timma och lullar på. Det mina vänner, är vad jag kallar lyx!

Slippa masa sig upp tidigt i ottan för att rasta hunden.

I morgon ska vi till matfors och ställa ut Thelma för första gången. Jag hoppas på bra resultat! Känner mig nervös..

Vi var på en utställningsträning nu i veckan och den gick jättebra! Fick mycket beröm om att vi hade så fin kontakt och ännu mera beröm när de hörde att jag bara ägt henne i snart fyra månader.

Men vi har väldigt fin kontakt. Det är något speciellt med den här hunden, någonting som verkligen blev bekräftat i torsdagskväll. Mer om det senare!

Ska lägga upp bilder från träningen vi var på och även nya bilder! Nu ska vi ut och göra sökövningar och såklart- träna utställning!!

Hörs senare! PUSS


Träning ger färdighet.

Började träna Thelma på slalom nästa direkt efter jag köpt henne. Hon är otroligt lättlärd och har enorm will to please så hon älskar ju att jobba!
Om ni spolar fram detta klipp till 00:47, så ser ni hur slalom såg ut för några månader sedan.
Och såhär ser slalom ut idag. Detta har hon kunnat i drygt en månads tid, lite längre. Men det var inte förrän några dagar sedan som vi filmade det!.:)
Så himla roligt!!

Apport.

Har tränat Thelma på apport, här kommer en liten snabb video som visar hur det kan se ut.;)
PUSS!

Hörs i morgon!


3 månader, plus lite till.

Den 2:a februari hade jag ägt Thelma i tre månader. Idag har jag ägt henne i tre månader och några dagar!:)

Tänkte visa vilken otrolig skillnad Thelma har gjort i sitt utseende. Har fläskat på henne lite, både i fett och muskler, gett henne en päls som är to die for. Får alltid beröm för att hon har så fin päls av folk som träffar henne.

Kan inte göra annat än att tacka hennes foder, Arion! Grymt bra foder med massa bra mineraler och vitaminer och hög proteinhalt.

Faktiskt riktigt kul att se dessa bilder, hon har ju blivit så jävla fin! Trodde inte att hon kunde bli finare än hon var första gången jag såg henne, men där gick jag på en nit! 

3 månader sedan:

IDAG:



Mitt lilla snutthuvve, doodelhuvve & min lilla kotthjärna, älsklingsfis!!!

Nytt litet trick!

Det låter som om jag säger "varsågod" efter hon tagit biten, men så är inte fallet. Fallet är som så att ljudet är efter!

 

Idag ska vi åka och kolla på en omplacering som en av mina mostrar och hennes man kanske ska ta! Då får Thelmis en kompis, och om de behöver hjälp med hunden så kommer vi att ta den ett tag!

 

Riktigt roligt, så nu hoppas vi på att hunden är nästintill felfri!!:)

 

Det är en Australiensisk Terrier, en stor hund i litet format. Det blir något för Thelma det!;)

(Bild från google.)

 

Vi hörs när vi kommer hem igen! Nu ska vi ut på promenad.

 

PUSS


RSS 2.0